Bezbednost nam je najvažnija. Aktivno prati situaciju u vezi korona virusa (Covid – 19) i preduzimaj predložene mere koje možeš pročitati OVDE.

Odgovaramo u roku od 72h!

Našu snagu čine kvalitetni, lojalni i zadovoljni zaposleni

Nudimo poslove u industriji, proizvodnji i logistici. Sve naše aktuelne ponude za posao možete naći na našoj veb stranici.

Osnivanje agencije

Iako smo mlada agencija, naši zaposleni imaju višegodišnje relevatno iskustvo u oblasti zapošljavanja. Osim iskusnijih kolega u timu imamo i one koji svoja prva profesionalna iskustva stiču upravo u Interei, na šta smo, posebno, ponosni

2 zemlje

Trenutno sarađujemo sa poslodavcima iz dve zemlje Evropske unije: Češkom i Slovačkom

559

Od avgusta do novembra 2018. preko nas je posao pronašlo čak 559 ljudi

1000+ testiranih ljudi

Naš tim psihologa sproveo je tokom 2018. godine niz testiranja u čak 4 grada.

Dozvola za rad Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Licencirana smo agencija za posredovanje u zapošljavanju.

Glavne oblasti u kojima zapošljavamo

Do sada smo najviše ljudi zapošljavali u automobilskoj i elektro industriji. Počev od 2019. nudimo i poslove u prehrambrenoj struci a nadamo se da ćemo prošiti ponudu i na ostale delatnosti.

3 razloga zašto odabrati Interea tim

1. Brza komunikacija

Nakon prijave, trudimo se da što pre ostvarimo kontakt sa kandidatima. Naši iskusni savetnici ponudiće, u zavisnosti od želja, prethodnog iskustva kao i kvalifikacija kandidata, najbolju aktuelnu ponudu. Nakon telefonskog intervjua i informisanja o konkretnoj ponudi bićete informisati o sledećim koracima (testiranju, intervjuu u našoj kancelariji, dokumentaciji koju treba da pripremite …)

2. Briga o Vama

Tokom čitavog procesa apliciranja imate punu podršku našeg tima. Uredno Vas obaveštavamo o trenutnom statusu Vaše prijave, organizujemo odlazak na viziranje kao i transport do zemlje rada nakon dobijanja radnih dozvola. Čak i nakon odlaska, ne prestajemo da vodimo računa o Vama. U stalnoj smo komunikaciji sa koordinatorima, trudeći se da Vam olakšamo adaptaciju i učinimo boravak i rad što ugodnijim.

3.  Dostupnost

Iako je naše sedište u Novom Sadu, organizujemo testiranja i sastanke i u drugim gradovima, kako bi svi imali podjednaku šansu za zaposlenjem. Takođe, trudimo se da pratimo moderne tehnologije pa tako sa nama možete komunicirati i na našoj Facebook stranici ili preko Viber-a